Nieuwsoverzicht

25 november 2018 - Sinterklaas

Het is ons gelukt om Sinterklaas en enkele van zijn Pieten een middag naar Giethoorn te halen voor een gezellige rondvaart met jullie. Eerst gaan wij zorgen dat jullie allemaal jullie pietendiploma halen. Daarna kun je samen met Sinterklaas en de Pieten lekker varen in onze verwarmde rondvaartboot!

Kijk voor meer informatie bij onze Specials!

10 november 2018 - Snert Cruise

Echte Hollandse snert van Slagerij Bouma, de lekkerste uit de regio. Natuurlijk serveren wij er stokbrood met katenspek en roggebrood met Zeeuws spek bij. Ook een drankje is aanwezig tijdens deze prachtige avondrondvaart door het mooie Giethoorn in haar najaars kleuren. 

Kijk voor meer informatie bij onze Specials!

3 november 2018 - Stamppot Cruise

Een heerlijke winterse avondrondvaart door het mooie Giethoorn. De boot zal lekker warm zijn en de stamppotten zullen heerlijk smaken. We bieden een buffet aan met zuurkool en boerenkool. Uiteraard zal de worst en het spek niet ontbreken.

Kijk voor meer informatie bij de specials.

 

27 oktober 2018 - Burger Cruise

Amerikaanse sferen in het mooie Giethoorn. Een prachtige avondrondvaart waarin wij heerlijke hamburgers serveren met broodjes en diverse toppings. Uiteraard ontbreken Bruce, Jon en Elvis niet.

Kijk voor meer informatie bij onze Specials.

20 oktober 2018 - Asia Cruise

Dat Giethoorn een sterke band heeft met Azië weten we allang, daarom bieden wij een verzorgde avondrondvaart aan met aan boord allerlei Aziatische lekkernijen, verzorgd door restaurant Aroi uit Steenwijk. Uiteraard serveren wij er enkele drankjes bij.

Kijk voor meer informatie bij onze Specials.

13 oktober 2018 - Amsterdamse Cruise

Varend Mokum in de Gieterse grachten! Gezellig met een groep genieten van een mooie avondrondvaart onder het genot van goede muziek, bier en knakworst. We vertrekken om 20.00 uur in onze verwarmde Lounge rondvaartboot.

Kijk voor meer informatie bij onze Specials.

6 oktober 2018 - Blind Date Cruise

Onze eerste Thema Cruise staat gepland! Op zaterdag 6 oktober a.s. vertrekt onze verwarmde Lounge Rondvaartboot om 20.00 uur voor een Blind Date Cruise. Tijdens een mooie avondrondvaart zou je maar zo de man of vrouw van je dromen kunnen treffen...

Kijk voor meer informatie bij onze Specials

7 september 2018 - Thema Cruises

Ook dit najaar zullen wij weer leuke cruises aanbieden in onze mooie en verwarmde Lounge rondvaartboot. Iedere cruise zal een leuk of juist lekker thema hebben. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

6 juni 2018 - De lekkerste koffie

Sinds kort serveren wij de lekkerste koffie op ons terras. Kom genieten van een heerlijke cappuccino, latte of espresso.

10 april 2018 - Nationale Museumweek

Tijdens de Nationale Museum week van 9 t/m 15 april, hebben wij een heel leuk wandelarrangement voor u samengesteld met een bezoek aan Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus. Met behulp van een GPS leiden wij u langs alle mooie plaatsjes in Giethoorn. 

3 april 2018 - 14 APRIL OPEN DAG!!

op 14 april a.s. bent u van harte welkom op onze jaarlijkse open dag. Van 11.00 tot 15.00 kunt u op uw gemak een kijkje binnen ons bedrijf nemen. Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan. Kom gezellig langs!!

8 maart 2018 - Instructeur gezocht!

Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste, creatieve en gastvriendelijke instructeur (m/v). Het betreft hier een full-time functie. Lijkt het je leuk om ons team te versterken dan kan je ons mailen. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen voor meer informatie.

2 maart 2018 - Paas arrangement voor de kinderen

Voor beide paasdagen (1 en 2 april) hebben wij een super leuk kinderarrangement samengesteld. Na het eten van een heerlijke pannenkoek ga je met behulp van GPS op zoek naar de eieren die onze Paashaas verstopt heeft. Kijk bij onze Specials voor meer informatie en om te reserveren.

9 februari 2018 - IJs in de grachten

Als echte Gietersen hopen wij dat het ijs nog even blijft liggen en de komende dagen dikker wordt zodat er geschaatst kan worden. Om die reden is het nu niet mogelijk om een rondvaart te boeken. Als het ijs sterk genoeg is bent u van harte welkom om hier uw schaatsen onder te binden onder het genot van een beker warme chocolademelk. Ook de vuurschaal zal lekker branden.

19 januari 2018 - Love is in the Air

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan. Verwen uw geliefde met een romantisch dagje in Giethoorn op Valentijnsdag! Kijk bij onze 'kant en klaar' arrangementen voor meer informatie.

 

5 januari 2018 - Een nieuw jaar, een nieuwe site!

Super trots zijn wij op onze nieuwe site! Een verfrissend uiterlijk met de vertrouwde informatie. Met gemak boekt u uw activiteit of arrangement. Kijk gerust rond en bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

5 januari 2018 - Verwarmde rondvaart

Ook als er koud weer wordt verwacht kunt u in onze verwarmde lounge rondvaartboot toch genieten van al het moois Giethoorn te bieden heeft. We vertrekken dagelijks om 10.30 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Kom het ervaren!