Nieuwsoverzicht

21 en 22 april - Kindermiddag met de Paashaas

 

Pasen is voor kinderen het feest van de paashaas en natuurlijk hoort hier eieren zoeken bij. Maar als de eieren wat moeilijker te vinden zijn, gaan we dan op eierenjacht?

Voor slechts € 12,50 p.p. hebben we een leuke middag samengesteld.

 

klik hier voor meer informatie en om te reserveren

12 maart 2019 - Toppers gezocht!!!

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe collega's!

Vind je het leuk om lekker buiten bezig te zijn, wil je graag onze gasten een fijne dag bezorgen, lijkt het je leuk om instructies te geven van bijvoorbeeld handboogschieten en vind je het niet erg om klusjes te doen? Dan ben je van harte welkom!

Wij zoeken vakantie- en weekendhulpen maar ook voor 16 tot 40 uur zoeken wij nog iemand. Je mag ons mailen of bellen en langs komen mag uiteraard ook. We zien je graag!

2 juni 2019 - Zomermarkt bij Arendshorst Buitenactiviteiten

In navolging op onze succesvolle voorjaarsmarkt van 24 februari jl. organiseren wij op 2 juni een zomermarkt. Ook dan kun je weer een rijk aanbod van kramen verwachten en zullen er allerlei activteiten worden georganiseerd. Houd onze site en facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

24 februari 2019 - Roofvogel show tijdens onze 1e voorjaarsmarkt

Gezellig komen neuzen bij het gevarieerde aanbod aan kramen met als hoogtepunt een heuse roofvogel show!

De show zal gegeven worden tussen 14.00 en 15.00 uur door Settels Roofvogels. De heer Settels zal voor en na de show aanwezig zijn om u te woord te staan. Voor de show zullen wij een entree vragen van 5 euro p.p. (kinderen 2,50 p.p.)

Tevens zullen er workshops gegeven worden in o.a. hand- en kruisboogschieten.

Even lekker zitten voor een hapje en een drankje is ook mogelijk, een leuk uitje voor de zondag! De markt begint om 10.00 uur en zal rond 17.00 uur sluiten.

15 januari 2019 - Word jij onze nieuwe collega?

Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste, creatieve en gastvriendelijke meewerkend teamleider (m/v). Het betreft hier een full-time functie. Lijkt het je leuk om ons team te versterken dan kan je ons mailen. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen voor meer informatie.

6 januari 2019 - De lekkerste koffie

Lekker verwarmd komen genieten van de lekkerste cappuccino, latte of espresso.

10 april 2018 - Nationale Museumweek

Tijdens de Nationale Museum week van 9 t/m 15 april, hebben wij een heel leuk wandelarrangement voor u samengesteld met een bezoek aan Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus. Met behulp van een GPS leiden wij u langs alle mooie plaatsjes in Giethoorn. 

3 april 2018 - 14 APRIL OPEN DAG!!

op 14 april a.s. bent u van harte welkom op onze jaarlijkse open dag. Van 11.00 tot 15.00 kunt u op uw gemak een kijkje binnen ons bedrijf nemen. Onze medewerkers staan klaar om u te woord te staan. Kom gezellig langs!!

8 maart 2018 - Instructeur gezocht!

Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste, creatieve en gastvriendelijke instructeur (m/v). Het betreft hier een full-time functie. Lijkt het je leuk om ons team te versterken dan kan je ons mailen. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen voor meer informatie.

2 maart 2018 - Paas arrangement voor de kinderen

Voor beide paasdagen (1 en 2 april) hebben wij een super leuk kinderarrangement samengesteld. Na het eten van een heerlijke pannenkoek ga je met behulp van GPS op zoek naar de eieren die onze Paashaas verstopt heeft. Kijk bij onze Specials voor meer informatie en om te reserveren.

9 februari 2018 - IJs in de grachten

Als echte Gietersen hopen wij dat het ijs nog even blijft liggen en de komende dagen dikker wordt zodat er geschaatst kan worden. Om die reden is het nu niet mogelijk om een rondvaart te boeken. Als het ijs sterk genoeg is bent u van harte welkom om hier uw schaatsen onder te binden onder het genot van een beker warme chocolademelk. Ook de vuurschaal zal lekker branden.

11 februari 2019 - Love is in the Air

De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan. Verwen uw geliefde met een romantisch dagje in Giethoorn op Valentijnsdag! Kijk bij onze 'kant en klaar' arrangementen voor meer informatie.

 

5 januari 2018 - Een nieuw jaar, een nieuwe site!

Super trots zijn wij op onze nieuwe site! Een verfrissend uiterlijk met de vertrouwde informatie. Met gemak boekt u uw activiteit of arrangement. Kijk gerust rond en bij vragen kunt u ons altijd bellen of mailen.

5 januari 2018 - Verwarmde rondvaart

Ook als er koud weer wordt verwacht kunt u in onze verwarmde lounge rondvaartboot toch genieten van al het moois Giethoorn te bieden heeft. We vertrekken dagelijks om 10.30 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Kom het ervaren!