Moonshining Night

Waan u in de jaren 20 van de vorige eeuw, tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van Amerika. Vele families van het Italiaanse eiland Sicilië waren vanwege "het land van de onbeperkte mogelijkheden" overgekomen om hiervan te kunnen profiteren, zo ook de Maffia. Al gauw waren ze op de hoogte van de Amerikaanse drankzucht en begonnen zo hun geheime distilleeractiviteiten (Moonshining). Het duurde niet lang of de FBI kreeg hier lucht van. Zij zetten toen alles op alles om deze praktijken de kop in te drukken. Het was een hele klus om de distilleerderijen te vinden en te ontmantelen. De FBI beperkte zich al gauw tot het pakken van de "Runners" (mensen die de smokkelwaar vervoerden). De maffia families hadden er al gauw genoeg van, hun familie in het gevang te moeten zien verdwijnen. Ze ronselden "vrijwilligers" die tegen vergoeding het vuile werk voor hen opknapten.

Het programma kan er als volgt uitzien:
19.30 uur              Koffie, thee of warme chocolademelk met iets lekkers
20.00 uur              Smokkeltocht
22.30 uur              Prijsuitreiking bij het kampvuur
23.30 uur              Einde arrangement

Arrangementsprijs: € 41,50 p.p.
Kinderprijs (4 t/m 11 jaar): € 39,50 p.p.
Minimale deelname: 20 personen

De tocht is het leukst in het donker.


INHOUD ARRANGEMENT BESTAANDE UIT:

U wordt ontvangen bij Arendshorst
19:00 tot 19:30

Warme chocolademelk met iets lekkers

Zeker als de dagen iets frisser zijn is het heerlijk om te genieten van een warm bekertje chocolademelk met een koek naar keuze.

 


19:30 tot 22:00

Moonshining Night

Bij Arendshorst Buitenactiviteiten stapt u met uw groep in de fluisterboot. Vervolgens vertrekt u richting de whisky distilleerderij op het eiland van het meer. Hier kunt u proeven van de sfeer en de whisky.

Na de whisky krijgt u de smokkelwaar uitgereikt, deze bestaat uit drank, sigaretten en drugs. Welke familie lukt het om de meeste smokkelwaar op een slinkse manier naar de kroeg te brengen?

Pas op voor de FBI, als ze u te pakken krijgen controleren zij u op smokkelwaar.

Het team (familie) dat de meeste smokkelwaar binnen brengt zal vanavond extra aandacht krijgen. Maar diegene die wordt betrapt moet zijn smokkelwaar inleveren.                                


22:00 tot 23:00

Prijsuitreiking Moonshining Night


Bij terugkomst neemt u plaats op ons terras alwaar wij voor u een kampvuur hebben onstoken. Terwijl u geniet van de warmte en sfeer van het kampvuur zullen wij bekend maken welke familie de meeste smokkelwaar naar binnen heeft gebracht. Dit alles onder het genot van 2 warme hapjes en 2 drankjes.

De prijsuitreiking vindt buiten plaats op het terras bij onze kiosk. Denk dus aan gepaste kleding!!